Factoringvergelijken.nl
Factoring uitzendbureaus

Factoring voor uitzendbureaus

De economie trekt weer aan en dat betekent dat de werkgelegenheid – en daarmee de vraag naar personeel – stijgt. Dat is goed nieuws voor uitzendbureaus die willen groeien. Toch heeft u als ondernemer in de uitzendsector soms onvoldoende liquiditeit om een gezonde groei te financieren. Daarnaast hanteren bedrijven een steeds langere betaaltermijn. Factoring voor een uitzendbureau biedt in zo’n situatie uitkomst.

Waarom een factormaatschappij inschakelen?

Binnen de uitzendbranche wordt het steeds gebruikelijker om met factoring aan de slag te gaan. Waar voorheen doorgaans een rekening-courant werd afgesloten bij de bank, kiezen uitzendbureaus tegenwoordig vooral voor factoring. Daarmee verbetert uw cashflow en kan ook het debiteurenbeheer worden uitbesteed, zodat u zich volledig kunt focussen op het ondernemen.

Vergelijk de beste offertes van factoringmaatschappijen

  • Aanvragen zijn bij ons altijd gratis en vrijblijvend

  • De best beoordeelde factoringvergelijker

  • Vrijblijvende offertes van de best passende maatschappijen binnen 2 werkdagen

Sabine van Ditzhuijzen

Sabine van Ditzhuijzen
Eigenaar Ditz TV

“Met Ditz TV produceren we bedrijfsfilms. Soms hanteert een opdrachtgever een lange betaaltermijn. Het is dan prettig om de factuur toch direct betaald te krijgen met factoring. Via Factoringvergelijken.nl heel eenvoudig een aantal scherpe aanbiedingen ontvangen”

Gebruiker over

Factoringvergelijken.nl

De voordelen van factoring voor de uitzendbranche

Als uitzendbureau betaalt u uw uitzendkrachten wekelijks, terwijl bedrijven u vaak pas na 45 dagen betalen. Dit betekent dat u vaak grote bedragen moet voorschieten en dat werkt in uw nadeel. Factoring lost dit op door een groot gedeelte van de openstaande factoren aan u voor te schieten. Dat biedt u de zekerheid dat er voldoende geld aanwezig is om uw uitzendkrachten te kunnen uitbetalen; één van de goede redenen om aan de slag te gaan met factoring.

Bekend van o.a.

Bekend van o.a.

Mt / Sprout
Elsevier
Volkskrant
Financieel dagblad

Gratis & vrijblijvend offertes vergelijken
met Factoringvergelijken.nl

Fout. Probeer het later opnieuw of breng ons op de hoogte van een fouthier.

Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.