Factoring Factoringvergelijken.nl logo +31 (0) 20 2610152
Kleine Gartmanplantsoen, 10 Amsterdam RR 1017
8,6 10 219

Drukkerij

Drukkerijen hebben de afgelopen jaren erg veel te verduren gehad door onder andere de digitale ontwikkelingen, overcapaciteit en prijsdruk in de branche. Met enkele grote drukkerijen, maar vooral ook veel kleinschalige ondernemingen is financiering niet altijd via een banklening te regelen. Dat terwijl juist nu nieuwe investeringen een uitkomst zouden kunnen bieden in de concurrerende markt.  Voor de financiering van investeringen om bij te blijven bij de verdere digitalisering of voor de aankoop van 3D-printers of andere hi-tech printers, kan factoring wellicht de oplossing bieden.  

Factoring voor drukkerij

Met factoring kunt u uw debiteurenrisico’s beperken. Door debiteurenfinanciering heeft u sneller uw geld en kunt u zich bezighouden met ondernemen, in plaats van administratieve rompslomp. Een banklening is niet altijd mogelijk – of wenselijk – om meer cashflow te genereren. Als u veel debiteuren heeft met grote uitstaande bedragen, kan een liquiditeitstekort ontstaan. Door debiteurenfinanciering krijgt u meer grip op uw cashflow.

Door gebruik te maken van factoring, beschikt u snel over uw geld. Zo kunt u blijven investeren om de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van printen en drukken bij te kunnen blijven.

Overzicht factormaatschappijen

Bij FactoringVergelijken krijgt u direct na het invullen van het online formulier een overzicht van een aantal factormaatschappijen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Daar bovenop krijgt u kosteloos en vrijblijvend informatie van de factormaatschappijen met advies op maat over de mogelijkheden voor uw drukkerij. Afhankelijk van uw wensen en debiteuren, kunt u kiezen om het gehele debiteurenbeheer uit handen te geven, of slechts een deel daarvan. Bij FactoringVergelijken bent u in ieder geval verzekerd van scherpe tarieven en een overzichtelijk aanbod.