Factoring Factoringvergelijken.nl logo +31 (0) 20 2610152
Kleine Gartmanplantsoen, 10 Amsterdam RR 1017
8,6 10 219

Factoring voor uitzendbureaus

De economie trekt weer aan en dat betekent dat de werkgelegenheid – en daarmee de vraag naar personeel – stijgt. Dat is goed nieuws voor uitzendbureaus die willen groeien. Toch heeft u als ondernemer in de uitzendsector soms onvoldoende liquiditeit om een gezonde groei te financieren. Daarnaast hanteren bedrijven een steeds langere betaaltermijn. Factoring voor een uitzendbureau biedt in zo’n situatie uitkomst.

Waarom een factormaatschappij inschakelen?

Binnen de uitzendbranche wordt het steeds gebruikelijker om met factoring aan de slag te gaan. Waar voorheen doorgaans een rekening-courant werd afgesloten bij de bank, kiezen uitzendbureaus tegenwoordig vooral voor factoring. Daarmee verbetert uw cashflow en kan ook het debiteurenbeheer worden uitbesteed, zodat u zich volledig kunt focussen op het ondernemen.

De voordelen van factoring voor de uitzendbranche

Als uitzendbureau betaalt u uw uitzendkrachten wekelijks, terwijl bedrijven u vaak pas na 45 dagen betalen. Dit betekent dat u vaak grote bedragen moet voorschieten en dat werkt in uw nadeel. Factoring lost dit op door een groot gedeelte van de openstaande factoren aan u voor te schieten. Dat biedt u de zekerheid dat er voldoende geld aanwezig is om uw uitzendkrachten te kunnen uitbetalen; één van de goede redenen om aan de slag te gaan met factoring.

Zorgeloos ondernemen met factoring

Financiële zorgen leiden – bewust of onbewust – tot spanningen op de werkvloer, die de werksfeer niet ten goede komen en een gezonde bedrijfsgroei kunnen belemmeren. Daarom wilt u zich als ondernemer of als loonadministrateur geen financiële zorgen maken. Factoring ontzorgt u en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt ondernemen.

Factoringmaatschappijen vergelijken op prijs en voorwaarden

Door de grote hoeveelheid factoringmaatschappijen kan het lastig zijn om de aanbieder te vinden die het best bij u past. Factoringvergelijken.nl vereenvoudigt dit door op basis van uw situatie een aantal geschikte factoringmaatschappijen met elkaar te vergelijken, zodat u een stuk eenvoudiger de juiste keuze kunt maken. Factoring is bij uitstek geschikt voor de uitzendbranche en wij helpen u graag om de juiste partner te vinden!