Factoringvergelijken.nl
ING factoring

ING factoring

Een van de aanbieders aangesloten bij Factoringvergelijking.nl, is ING Commercial Finance. Wanneer u besluit te gaan voor ING factoring, biedt dat een hoop voordelen. Want als u vandaag factureert, krijg u het geld snel op uw rekening. Zo hoeft u niet te wachten tot de debiteur de openstaande factuur betaalt en krijgt financieel gezien meer ruimte. ING snapt dat uitstaande vorderingen op debiteuren een groot beslag leggen op het werkkapitaal van uw onderneming. Daarom bieden zij met ING factoring (debiteurenfinanciering) hiervoor de oplossing. Daarnaast geldt bij ING factoring dat wanneer uw omzet en dus uw debiteurenportefeuille stijgt, uw kredietruimte automatisch meestijgt. U wordt dankzij ING factoring dus nooit gehinderd door een kredietplafond.

Voordelen ING factoring

ING factoring heeft een aantal grote voordelen. Zoals eerder genoemd groeit uw werkkapitaal direct, groeit uw debiteurenfinanciering mee wanneer uw omzet groeit en wordt de hoogte van de financiering niet beperkt door een kredietplafond. ING factoring biedt financiering van 60 tot wel 90% van het uitstaande debiteurensaldo. Ze verlenen financiering van zowel binnenlandse als buitenlandse debiteuren, tot wel 90 dagen na de vervaldatum van de factuur.

Voor wie biedt ING factoring hun diensten aan?

Voor deze traditionele factoring van ING Commercial Finance gelden een aantal voorwaarden. Allereerst moet de bedrijfsomzet meer dan € 10.000.000 zijn en de kredietbehoefte moet € 1.000.000 of meer zijn. Daarnaast is ING factoring er alleen voor bedrijven in de business to business sector (B2B). ING factoring is er dus voor bedrijven in de handel, industrie, transport en logistiek, en zakelijke dienstverlening.

Vergelijk de beste offertes van factoringmaatschappijen

  • Aanvragen zijn bij ons altijd gratis en vrijblijvend

  • De best beoordeelde factoringvergelijker

  • Vrijblijvende offertes van de best passende maatschappijen binnen 2 werkdagen

Sabine van Ditzhuijzen

Sabine van Ditzhuijzen
Eigenaar Ditz TV

“Met Ditz TV produceren we bedrijfsfilms. Soms hanteert een opdrachtgever een lange betaaltermijn. Het is dan prettig om de factuur toch direct betaald te krijgen met factoring. Via Factoringvergelijken.nl heel eenvoudig een aantal scherpe aanbiedingen ontvangen”

Gebruiker over

Factoringvergelijken.nl

Past ING factoring bij uw bedrijf?

Via Factoringvergelijken.nl kunt u er snel achter komen of ING factoring het beste bij u past, of dat u wellicht beter met een andere factoringmaatschappij kunt gaan samenwerken. ING factoring is een van de 20 factormaatschappijen waarbij wij zijn aangesloten en waarmee we uitstekende contacten mee hebben. Wij verschaffen u graag onafhankelijk informatie over ING factoring en factoringmaatschappijen, zodat uw bedrijf de beste keuze kan maken.

Bekend van o.a.

Bekend van o.a.

Mt / Sprout
Elsevier
Volkskrant
Financieel dagblad

Gratis & vrijblijvend offertes vergelijken
met Factoringvergelijken.nl

Fout. Probeer het later opnieuw of breng ons op de hoogte van een fouthier.

Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.