Factoringvergelijken.nl Debiteuren Verkopen

Vergelijk de beste offertes van factoringmaatschappijen

Aanvragen zijn bij ons altijd gratis en vrijblijvend

De best beoordeelde factoringvergelijker

Vrijblijvende offertes van de best passende maatschappijen binnen 2 werkdagen

Debiteurenbeheer, een belangrijk onderdeel

Debiteurenbeheer is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Het gaat om het beheren van de inkomsten en het incasseren van openstaande facturen. Goed debiteurenbeheer kan voorkomen dat klanten een factuur of een aantal facturen niet of te laat betalen. Dit heeft een positieve invloed op uw liquiditeitspositie. Door correct debiteurenbeheer kunt u snel en effectief uw financiële positie versterken.

Veel faillissementen ontstaan doordat de debiteuren niet goed beheerd worden. Een reden hiervan kan zijn dat goed debiteurenbeheer veel tijd en aandacht kost. Ook tijdens vakantie en bij ziekte. Veel ondernemers en accountmanagers zien het debiteurenbeheer dan ook als een vervelende klus. Naast tijd is ook kennis en ervaring nodig. Een gebrek hieraan kan ervoor zorgen dat er ietwat slordig omgegaan wordt met debiteurenbeheer. De oplossing hiervoor is dan het debiteurenbeheer uitbesteden.

Bekend van o.a.

Debiteurenbeheer uitbesteden

Voor optimaal debiteurenbeheer kunt u ervoor kiezen om debiteurenfinanciering en uw debiteurenbeheer uit te besteden, zodat uw werkkapitaal gewaarborgd blijft. Vooral als u een groot debiteurenbestand met grote uitstaande bedragen heeft, kan een liquiditeitstekort ontstaan. Geld dat in debiteuren vastzit kan niet worden gebruikt. Debiteurenfinanciering zorgt voor grip op uw cashflow. Factoring is een financiële dienstverlening waarbij uw debiteurenbeheer overgenomen wordt.

Voordelen van debiteurenbeheer uitbesteden

Behalve dat uw facturen sneller betaald worden, heeft uw debiteurenbeheer uitbesteden nog meer voordelen. Een belangrijk pluspunt is dat u minder administratieve rompslomp heeft. U houdt meer tijd over voor ondernemen. Factoringmaatschappijen zijn gespecialiseerd in debiteurenbeheer en in het verhalen van openstaande facturen. Als vreemde partij kunnen ze meer gezag en druk uitoefenen. Debiteuren betalen daardoor vaak sneller. Door harde afspraken kan een factoringmaatschappij ook vaak juridische incassotrajecten voorkomen. Het debiteurenbeheer uitbesteden zorgt er ook voor dat het debiteurenrisico verkleint. Het beheer uit handen geven is niet kosteloos, maar uw eigen administratie zal minder kosten. Zo kunt u zich bezighouden met winstgevende zaken. Of u het beheer wel of niet uitbesteedt, is afhankelijk van uw debiteurenportefeuille.

Factoring-Vergelijken-Sabine-van-Ditzhuizen
Factoring-Vergelijken-Ditz-tv-Vierkant

Sabine van Ditzhuizen Eigenaar Ditz TV

(Amsterdam)

"Met Ditz TV produceren we bedrijfsfilms. Soms hanteert een opdrachtgever een lange betaaltermijn. Het is dan prettig om de factuur toch direct betaald te krijgen met factoring. Via Factoringvergelijken heel eenvoudig een aantal scherpe aanbiedingen ontvangen"

Gebruiker over

Factoring Vergelijken

Debiteurenbeheer uitbesteden opgesomd:

Sneller betaald

Verbetering cashflow

Minder administratieve rompslomp; een externe partij neemt dit over

Door het outsourcen van debiteurenbeheer, betalen debiteuren sneller

Gestructureerde en verkorte order to cash cyclus

Meer tijd voor jou of voor de debiteurenafdeling

Gratis & vrijblijvend offertes vergelijken

Uitbesteding van debiteurenbeheer en factoring is geschikt voor verschillende soorten bedrijven. Bijvoorbeeld voor drukkerijen, groothandels, detachering, transportbedrijven en kledingbedrijven. Daarnaast is het ook handig voor dienstverlenende bedrijven. Een actief debiteurenbeheer is erg belangrijk, het voorkomt problemen en eventuele onenigheden komen eerder aan het licht.

Error. Please try again later or notify us about an error here.

Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Factoring-Vergelijken-Book

Nu alleen via deze site TIJDELIJK gratis White Paper: 8 essentiële Factoring

Do’s & Don’ts

We zijn aangesloten bij o.a. deze maatschappijen: