Factoring Factoringvergelijken.nl logo +31 (0) 20 2610152
Kleine Gartmanplantsoen, 10 Amsterdam RR 1017
8.6 10 175

Vergelijk op prijs en kwaliteit. Tarieven vanaf 1% American Style en 0,1% traditionele factoring

secure sft
SSL

BEKEND VAN O.A.:

fd logo

EN

elsevier logo

"Erg handige site om factoring
te vergelijken"

Elsevier, 10-10-2015

homepage

Debiteurenfinanciering

Debiteurenfinanciering is een ander woord voor factoring. Debiteurenfinanciering houdt in dat u direct een voorschot ontvangt op uw uitstaande debiteuren. Het financieringspercentage ligt bij traditionele factoring tussen de 60- en 90%. Bij American Style factoring ontvangt u tot 100% van de factuurwaarde inclusief BTW (minus de commissie voor de factormaatschappij).

American style en traditionele debiteurenfinanciering

De kosten voor American Style factoring variëren van ca. 2% tot maximaal 8% van uw omzet.
Traditionele factoring is doorgaans voordeliger, maar ook minder flexibel. De kosten bestaan uit een factorfee (tussen de 0,1- en 1% van uw omzet) en rente over het opgenomen bedrag (rente varieert tussen de 3- en 10%).

Voordeel van debiteurenfinanciering

Het voordeel van debiteurenfinanciering is dat u sneller uw geld heeft en u zo uw bedrijf sneller kan laten groeien. Dit kan gebruikt worden om inkoopkortingen te behalen of om uw lopende kosten te kunnen betalen. U hoeft dus niet meer te wachten op onbetaalde facturen, maar kan zodra de verkoop gedaan is doorgaan met groeien. Debiteurenbeheer is voornamelijk geschikt voor groothandels, detachering, drukkerijen, kledingbedrijven en transportbedrijven.

De beste partij voor uw debiteurenbeheer

Via deze site komt u eenvoudig in contact met de juiste factormaatschappij voor uw debiteurenbeheer en bent u verzekerd van de beste condities en tarieven. Deze service is geheel kosteloos en vrijblijvend. Factoringvergelijken is aangesloten bij 20 factoringmaatschappijen, waardoor wij de beste partijen kunnen vergelijken. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat u de beste keuze maakt en dat uw debiteurbeheer in veilige handen is.
Naast debiteurenbeheer kunt u ook een aanvraag indienen voor voorraadfinanciering. Indien u daar prijs op stelt kunt u ook een kredietverzekering afsluiten. U kunt dit aanvinken in het aanvraagscherm. Door deze optie kunt u veilig ondernemen en loopt u minder risico.
Mochten er nog vragen zijn dan vernemen we graag van u!