Factoring MKB

Vergelijk de beste offertes van factoringmaatschappijen

Aanvragen zijn bij ons altijd gratis en vrijblijvend

De best beoordeelde factoringvergelijker

Vrijblijvende offertes van de best passende maatschappijen binnen 2 werkdagen

Als kleine tot middelgrote ondernemer wilt u graag dat facturen snel en op tijd betaald worden.

U wilt niet hoeven wachten op uw geld, u wilt immers verder kunnen met ondernemen. Het debiteurenbeheer en het risico van wanbetalers kosten tijd en geld en bezorgt u wellicht zorgen. Factoring voor het MKB kan voor uw onderneming een goede oplossing zijn en is een vorm van MKB financiering. Hierdoor worden facturen betaald, zo spoedig mogelijk, door een MKB factoringmaatschappij en hoeft u niet te wachten tot de betaaltermijn verstreken is.

Bekend van o.a.

Voordelen Factoring MKB

Met name de Amerikaanse versie van debiteurenfinanciering is zeer geschikt voor het midden- en klein bedrijf. Facturen worden snel volledig betaald. De kosten voor debiteurenfinanciering worden hier automatisch vanaf gehaald. Dit bedraagt tussen de 3 en 6 procent van het inningsbedrag van de factuur. De factormaatschappij verzorgt voor dit bedrag de invorderingsprocedure en neemt de eventuele risico’s op zich. Per factuur kunt u bepalen of u deze wel of niet aan de factormaatschappij uitbesteed. Goed betalende debiteuren kunt u bijvoorbeeld zelf afhandelen. Is het MKB geschikt voor factoring? Ja zeker!

Factoring MKB is ideaal voor bijvoorbeeld:

Snel groeiende bedrijven

Bedrijven met grote export divisie

Fabrikanten die over voorraden beschikken

Ondernemingen die gunstigere inkoopvoorwaarden kunnen realiseren door snelle betaling.

Ondernemingen die zich reorganiseren

Leveranciers met seizoensgebonden omzetfluctuaties

Factoring-Vergelijken-Sabine-van-Ditzhuizen
Factoring-Vergelijken-Ditz-tv-Vierkant

Sabine van Ditzhuizen Eigenaar Ditz TV

(Amsterdam)

"Met Ditz TV produceren we bedrijfsfilms. Soms hanteert een opdrachtgever een lange betaaltermijn. Het is dan prettig om de factuur toch direct betaald te krijgen met factoring. Via Factoringvergelijken heel eenvoudig een aantal scherpe aanbiedingen ontvangen"

Gebruiker over

Factoring Vergelijken

Voordelen factoring MKB

Factoring voor het MKB levert uw bedrijf voordeel op. Een factormaatschappij is geen incassobureau. Een groot verschil is dat uw facturen direct uitbetaald worden.Hierdoor beschikt u over meer werkkapitaal, zodat uw bedrijf kan blijven groeien. Dat is ondernemen zonder restricties. Ook kunt u uw leveranciers snel uitbetalen, wat kortingen op kan leveren. Een ander pluspunt is dat u het debiteurenbeheer uit handen kunt geven aan professionals. U hoeft zich geen zorgen te maken over het incasseringstraject en kredietrisico.

De meeste MKB factormaatschappijen stellen zich vriendelijk op tegen debiteuren, wat uw contact met uw klanten ten goede komt. Als er een juridisch verschil ontstaat, schakelen de meeste factormaatschappijen een jurist in om te bemiddelen. Op die manier bent u door factoring voor het MKB ook verzekerd van juridische steun. Wilt u een factuur verkopen als midden en klein bedrijf? Vergelijk onze factoring voor MKB opties! Meer informatie over factoring? Bekijk de pagina Wat is factoring?

Gratis & vrijblijvend offertes vergelijken

Error. Please try again later or notify us about an error here.

Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Factoring-Vergelijken-Book

Nu alleen via deze site TIJDELIJK gratis White Paper: 8 essentiële Factoring

Do’s & Don’ts

We zijn aangesloten bij o.a. deze maatschappijen: