ZZP / Freelance factoring

Vergelijk de beste offertes van factoringmaatschappijen

Aanvragen zijn bij ons altijd gratis en vrijblijvend

De best beoordeelde factoringvergelijker

Vrijblijvende offertes van de best passende maatschappijen binnen 2 werkdagen

Bent u op zoek naar de beste factoring oplossing als ZZP’er/Freelancer? Zoek niet verder.

Factoringvergelijken.nl is aangesloten bij 14 verschillende factormaatschappijen, zodat u altijd in contact komt met de meest geschikte partij met de laagste tarieven en beste condities. Voor zowel ZZP’ers, het MKB als het grootbedrijf bieden wij de juiste oplossing.

Wij zijn aangesloten bij bijna alle factormaatschappijen, waar we uitstekende contacten mee hebben. Sommige zijn relatief onbekend maar hanteren zeer concurrerende tarieven! Wij helpen ZZP’ers en MKB, maar ook grote bedrijven de juiste partij te vinden waardoor u de kans op financiering vergroot en verzekerd bent van de beste condities.

ZZP/Freelance Factoring wordt steeds populairder en is een moderne manier van financieren. Debiteuren kiezen er steeds vaker voor pas op 30, 45, 60 of zelfs 90 dagen te betalen. Daar is een prima oplossing voor; diverse factormaatschappijen kunnen de facturen direct bevoorschotten. U beschikt direct over een ruimere liquiditeit. Factoring voor ZZP heeft dan ook als voordeel dat u niet afhankelijk bent van het aantal debiteuren dat u heeft.

Bekend van o.a.

Wat is ZZP/Freelance factoring?

ZZP factoring is het contant maken van facturen, speciaal gericht op ZZP’ers. Normaal gesproken moet u als ZZP’er wachten op de betaaltermijn. Als u openstaande rekeningen heeft en lang moet wachten op uw geld, kunnen de facturen door een factormaatschappij worden bevoorschot. Met factoring kunt u direct tot 97% op uw rekening gestort krijgen. Sommige factormaatschappijen zijn inclusief kredietverzekering, dat betekent dat als uw opdrachtgever of debiteur omvalt, u verzekert bent van uw geld. Vooral voor ZZP-ers en MKB geeft deze vorm van factoring extra zekerheid. Als u gebruik maakt van factoring ZZP kunt u dezelfde dag nog tot 97% van uw geld bevoorschot krijgen.

Wat kost factoring voor ZZP’ers?

De kosten van ZZP factoring variëren nogal, van ca. 3% tot aan 8% van de ingediende omzet. Het tarief hangt o.a. af van de betaaltermijn, de gegoedheid van de opdrachtgever en de hardheid van de factuur. Wij helpen u als ZZP-er de meest geschikte ZZP factoring partij te vinden, met gunstige voorwaarden en tarieven.

Factoring-Vergelijken-Sabine-van-Ditzhuizen
Factoring-Vergelijken-Ditz-tv-Vierkant

Sabine van Ditzhuizen Eigenaar Ditz TV

(Amsterdam)

"Met Ditz TV produceren we bedrijfsfilms. Soms hanteert een opdrachtgever een lange betaaltermijn. Het is dan prettig om de factuur toch direct betaald te krijgen met factoring. Via Factoringvergelijken heel eenvoudig een aantal scherpe aanbiedingen ontvangen"

Gebruiker over

Factoring Vergelijken

Voor wie is Factoring Freelance/ZZP geschikt?

Factoring is geschikt als u:

minimaal 30.000 euro per jaar factureert

altijd achteraf factureert (nadat de prestatie is geleverd)

Gratis & vrijblijvend offertes vergelijken

Op deze site kunt u kosteloos en vrijblijvende de beste offertes opvragen. We zijn aangesloten bij zo goed als elke factormaatschappij en kunnen u daarom de beste tarieven en voorwaarden bieden. Bovendien kunt u ons altijd bellen of mailen voor advies. U kunt er ook voor kiezen om meer informatie op te vragen over debiteuren verkopen of facturen verkopen. Wij zullen u deskundig én op maat gemaakt advies geven over de best passende factoring-mogelijkheden. Bekijk ook de pagina Wat is factoring? voor meer informatie.

Error. Please try again later or notify us about an error here.

Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Factoring-Vergelijken-Book

Nu alleen via deze site TIJDELIJK gratis White Paper: 8 essentiële Factoring

Do’s & Don’ts

We zijn aangesloten bij o.a. deze maatschappijen:

1 reactie

  1. […] je in gesprek gaat met een factoringmaatschappij voor zzp factoring of voor factoring voor jouw MKB of grootbedrijf, is het belangrijk dat je goed voorbereid bent. De […]