Factoring Factoringvergelijken.nl logo +31 (0) 20 2610152
Kleine Gartmanplantsoen, 10 Amsterdam RR 1017
8,6 10 219

Adviseurs

Factoring vergelijken voor adviseurs

Bent u als (financieel) adviseur op zoek naar nieuwe financieringsvormen voor uw cliënt? Dan onderzoekt u hiervoor uiteraard graag meerdere mogelijkheden. Als een banklening niet de gewenste oplossing blijkt, kan factoring een goede optie zijn.

Factoring is een moderne manier van financieren; u verruimt de liquiditeit en kunt indien gewenst het debiteurenbeheer uitbesteden waardoor de DSO (doorgaans) zal dalen.
Als adviseur, boekhouder of accountant adviseert u over de mogelijkheden voor meer werkkapitaal en grip op het debiteurenbeheer. Bent u concreet op zoek naar factoringmogelijkheden voor uw cliënt? Via FactoringVergelijken komt u snel en eenvoudig in contact met meerdere partijen, zodat u helder en overzichtelijk de kosten en mogelijkheden kunt vergelijken. FactoringVergelijken is aangesloten bij alle factoringmaatschappijen, waardoor wij de beste partijen naast elkaar kunnen zetten. Objectief, professioneel en kosteloos.

FactoringVergelijken – en aangesloten factoringmaatschappijen – communiceren alleen rechtstreeks met u als adviseur, waardoor u zelf de regie blijft houden.

Vergelijk uw factoring offertes