Factoringvergelijken.nl
American factoring

De verschillende vormen van American Factoring

Er zijn verschillende vormen van factoring, als u het (bijna) complete bedrag van uw facturen wilt ontvangen kiest u voor de American Factoring vorm. Bij Factoringvergelijken.nl helpen we kleine zelfstandigen en grote organisaties aan de juiste factoring maatschappij.

Wat is American Factoring?

American Factoring is een manier van financiering. Als bedrijf stuurt u facturen naar uw afnemers. Deze afnemers hebben een bepaalde betalingstermijn, een klein deel hiervan zal de uitstaande vorderingen niet op tijd betalen. Als u veel vorderingen heeft uitstaan, is dit een bedreiging voor de continuïteit van uw bedrijf. American Factoring maatschappijen financieren tot 98% van uw uitstaande facturen, binnen een paar dagen heeft u dit bedrag op uw rekening staan. Over het ontvangen geld betaalt u een vaste factoring fee. Deze manier van factoring is hierdoor zeer transparant.

Natuurlijk hoeft u niet iedere factuur bij de factoringmaatschappij weg te zetten, u kunt zelf bepalen welke facturen u laat voorfinancieren. Bij deze manier van factoring kunt u dan ook zelf bepalen hoe liquide u wilt zijn.

Voordelen van American Factoring

We bespreken graag met u de voordelen van American Factoring, waardoor u snel weet welke vorm van factoring het beste past bij uw organisatie. Ondernemen zonder risico is geen optie, hierdoor kan het voorkomen dat u veel vorderingen uit heeft staan. Het gevolg kan zijn dat uw liquiditeit in het gedrang komt. Factoring helpt kleine zelfstandigen en grote organisaties met het voorschieten van de uitstaande vorderingen, waardoor u meer financiële ruimte heeft.

  • Tot wel 98% financiering van uw uitstaande vorderingen;

  • Factoring fee/tarief is inclusief rente;
  • Binnen twee werkdagen beschikking over geldbedrag;
  • Zowel geschikt voor online ondernemen als offline ondernemen;
  • Interessant voor MKB ondernemers, freelancers en ZZP’ers;

  • Behoud van het eigendomsrecht van uw factoren;

Vergelijk de beste offertes van factoringmaatschappijen

  • Aanvragen zijn bij ons altijd gratis en vrijblijvend

  • De best beoordeelde factoringvergelijker

  • Vrijblijvende offertes van de best passende maatschappijen binnen 2 werkdagen

Sabine van Ditzhuijzen

Sabine van Ditzhuijzen
Eigenaar Ditz TV

“Met Ditz TV produceren we bedrijfsfilms. Soms hanteert een opdrachtgever een lange betaaltermijn. Het is dan prettig om de factuur toch direct betaald te krijgen. Via Factoringvergelijken.nl heel eenvoudig een aantal scherpe aanbiedingen ontvangen”

Gebruiker over

Factoringvergelijken.nl

Wat kunt u van factoringvergelijken.nl verwachten?

Bij Factoringvergelijken.nl kunt u terecht voor het vergelijken van verschillende soorten factoring. Dit zorgt voor ondernemen zonder risico van onvoldoende liquiditeit! Wij helpen u de juiste partij te vinden met de laagste tarieven en beste voorwaarden. Factoringvergelijken.nl is een onafhankelijk vergelijkingspartij. Wij helpen de juiste factormaatschappij te vinden als grootste Nederlandse broker en zorgen daarbij voor de laagste tarieven. Een offerte aanvragen voor American Factoring doet u heel gemakkelijk op deze pagina. De beste aanbieders sturen u op wat de kosten van American Factoring in uw geval zijn!

Bent u op zoek naar aanbieders van andere soorten factoring zoals Reverse Factoring en Traditionele Factoring (Traditional Factoring)? Ook daarvoor kunt u terecht bij Factoringvergelijken.nl. Wilt u informatie aanvragen over welke manier van factoring het beste bij uw organisatie past? Factoringvergelijken.nl voorziet u graag in gratis advies, neem contact met ons op! U kunt ons altijd mailen of bellen.

Bekend van o.a.

Bekend van o.a.

Mt / Sprout
Elsevier
Volkskrant
Financieel dagblad

Gratis & vrijblijvend offertes vergelijken
met Factoringvergelijken.nl

Fout. Probeer het later opnieuw of breng ons op de hoogte van een fouthier.

Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.