Factoringvergelijken.nl
Factoring ZZP

Factoring oplossingen voor ZZP’ers: Vergelijk en bespaar bij Factoringvergelijken.nl

Factoringvergelijken.nl is aangesloten bij 14 verschillende factormaatschappijen, zodat u altijd in contact komt met de meest geschikte partij met de laagste tarieven en beste condities. Voor zowel ZZP’ers, het MKB als het grootbedrijf bieden wij de juiste oplossing.

Wij zijn aangesloten bij bijna alle factormaatschappijen, waar we uitstekende contacten mee hebben. Sommige zijn relatief onbekend maar hanteren zeer concurrerende tarieven! Wij helpen ZZP’ers en MKB, maar ook grote bedrijven de juiste partij te vinden waardoor u de kans op financiering vergroot en verzekerd bent van de beste condities.

ZZP/Freelance Factoring wordt steeds populairder en is een moderne manier van financieren. Debiteuren kiezen er steeds vaker voor pas op 30, 45, 60 of zelfs 90 dagen te betalen. Daar is een prima oplossing voor; diverse factormaatschappijen kunnen de facturen direct bevoorschotten. U beschikt direct over een ruimere liquiditeit. Factoring voor ZZP heeft dan ook als voordeel dat u niet afhankelijk bent van het aantal debiteuren dat u heeft.

Wat kost factoring voor ZZP’ers?

De kosten van ZZP factoring variëren nogal, van ca. 3% tot aan 8% van de ingediende omzet. Het tarief hangt o.a. af van de betaaltermijn, de gegoedheid van de opdrachtgever en de hardheid van de factuur. Wij helpen u als ZZP-er de meest geschikte ZZP factoring partij te vinden, met gunstige voorwaarden en tarieven.

Vergelijk de beste offertes van factoringmaatschappijen

  • Aanvragen zijn bij ons altijd gratis en vrijblijvend

  • De best beoordeelde factoringvergelijker

  • Vrijblijvende offertes van de best passende maatschappijen binnen 2 werkdagen

Sabine van Ditzhuijzen

Sabine van Ditzhuijzen
Eigenaar Ditz TV

“Met Ditz TV produceren we bedrijfsfilms. Soms hanteert een opdrachtgever een lange betaaltermijn. Het is dan prettig om de factuur toch direct betaald te krijgen met factoring. Via Factoringvergelijken.nl heel eenvoudig een aantal scherpe aanbiedingen ontvangen”

Gebruiker over

Factoringvergelijken.nl

Voor wie is Factoring Freelance/ZZP geschikt?

Factoring is geschikt als u:

  • minimaal 30.000 euro per jaar factureert
  • altijd achteraf factureert (nadat de prestatie is geleverd)

Bekend van o.a.

Bekend van o.a.

Mt / Sprout
Elsevier
Volkskrant
Financieel dagblad

Gratis & vrijblijvend offertes vergelijken
met Factoringvergelijken.nl

Fout. Probeer het later opnieuw of breng ons op de hoogte van een fouthier.

Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.