Factoringvergelijken.nl
Factoring Adviseurs

Factoring vergelijken voor adviseurs

Bent u als (financieel) adviseur op zoek naar nieuwe financieringsvormen voor uw cliënt? Dan onderzoekt u hiervoor uiteraard graag meerdere mogelijkheden. Als een banklening niet de gewenste oplossing blijkt, kan factoring een goede optie zijn.

Factoring is een moderne manier van financieren

U verruimt de liquiditeit en kunt indien gewenst het debiteurenbeheer uitbesteden waardoor de DSO (doorgaans) zal dalen. Als adviseur, boekhouder of accountant adviseert u over de mogelijkheden voor meer werkkapitaal en grip op het debiteurenbeheer. Bent u concreet op zoek naar factoringmogelijkheden voor uw cliënt? Via factoringvergelijken.nl komt u snel en eenvoudig in contact met meerdere partijen, zodat u helder en overzichtelijk de kosten en mogelijkheden kunt vergelijken. Factoringvergelijken.nl is aangesloten bij alle factoringmaatschappijen, waardoor wij de beste partijen naast elkaar kunnen zetten. Objectief, professioneel en kosteloos

Vergelijk de beste offertes van factoringmaatschappijen

  • Aanvragen zijn bij ons altijd gratis en vrijblijvend

  • De best beoordeelde factoringvergelijker

  • Vrijblijvende offertes van de best passende maatschappijen binnen 2 werkdagen

Sabine van Ditzhuijzen

Sabine van Ditzhuijzen
Eigenaar Ditz TV

“Met Ditz TV produceren we bedrijfsfilms. Soms hanteert een opdrachtgever een lange betaaltermijn. Het is dan prettig om de factuur toch direct betaald te krijgen. Via Factoringvergelijken.nl heel eenvoudig een aantal scherpe aanbiedingen ontvangen”

Gebruiker over

Factoringvergelijken.nl

Factoringvergelijken.nl

Factoringvergelijken.nl – en aangesloten factoringmaatschappijen – communiceren alleen rechtstreeks met u als adviseur, waardoor u zelf de regie blijft houden.

Bekend van o.a.

Bekend van o.a.

Mt / Sprout
Elsevier
Volkskrant
Financieel dagblad

Gratis & vrijblijvend offertes vergelijken
met Factoringvergelijken.nl

Fout. Probeer het later opnieuw of breng ons op de hoogte van een fouthier.

Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.