Factoring bedrijven

Vergelijk de beste offertes van factoringmaatschappijen

Aanvragen zijn bij ons altijd gratis en vrijblijvend

De best beoordeelde factoringvergelijker

Vrijblijvende offertes van de best passende maatschappijen binnen 2 werkdagen

Wat zijn factoring bedrijven?

Factoring bedrijven of factormaatschappijen zijn bedrijven die u factoring aanbieden. Factoring is een nieuwe vorm van financiering, die ervoor zorgt dat u meer financiële ruimte heeft. Als ondernemer draagt u immers uw facturatie over aan een factoringbedrijf. Dit factoringbedrijf neemt het debiteurenbeheer uit handen en betaalt u dan direct, dus u hoeft niet te wachten tot uw debiteuren de openstaande facturen hebben betaald. Er zijn twee soorten factoring: traditionele factoring en American factoring. Zowel voor grote bedrijven, groeiende bedrijven, MBK’ers én ZZP’ers kan factoring ontzettend handig zijn. Er zijn veel factoringbedrijven met verschillende voorwaarden. Op FactoringVergelijken.nl kunt u factoring bedrijven vergelijken en een passend factoringbedrijf vinden.

Bekend van o.a.

Hoe kan een factoringbedrijf u helpen?

Een factoringbedrijf neemt, zoals hierboven vermeld, het debiteurenbeheer uit handen. Omdat een factoringbedrijf de factuur direct betaalt, voorkomt u cashflow problemen en hoeft u niet te wachten tot de klant betaalt. Er zijn ook factoringbedrijven die kredietverzekering aanbieden, die u verzekeren tegen onbetaalde facturen als een debiteur failliet gaat. De overname van het debiteurenrisico gaat dus van u naar het factoringbedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op om een offerte aan te vragen!

Factoring-Vergelijken-Sabine-van-Ditzhuizen
Factoring-Vergelijken-Ditz-tv-Vierkant

Sabine van Ditzhuizen Eigenaar Ditz TV

(Amsterdam)

"Met Ditz TV produceren we bedrijfsfilms. Soms hanteert een opdrachtgever een lange betaaltermijn. Het is dan prettig om de factuur toch direct betaald te krijgen met factoring. Via Factoringvergelijken heel eenvoudig een aantal scherpe aanbiedingen ontvangen"

Gebruiker over

Factoring Vergelijken

Factoring bedrijven vergelijken bij FactoringVergelijken.nl

Bij FactoringVergelijken.nl kunt u alle factoring bedrijven vergelijken en uw voorkeurs vorm van factoring kiezen. Binnen enkele minuten kunt u een vrijblijvende aanvraag bij ons indienen. Neem dus direct contact met ons op om factoring bedrijven te vergelijken en om meer te weten te komen over de details van onze factoring bedrijven. U ontvangt binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte met de best passende factoring bedrijven voor uw bedrijf. Onze offerte is bovendien zo’n 20 tot 40% scherper dan bij de gemiddelde concurrent! Zo kunt u de factoring kosten en andere details van de factoring bedrijven vergelijken.

Gratis & vrijblijvend offertes vergelijken

FactoringVergelijken.nl is aangesloten bij bijna elke factoring maatschappij. Hierdoor kunnen we u de beste tarieven en voorwaarden aanbieden. Op onze website kunt u snel, makkelijk én gratis een vergelijking maken tussen de factoring bedrijven. U bespaart bovendien als u kiest voor FactoringVergelijken.nl, bij ons zijn de tarieven van de factoring bedrijven ongeveer 20 tot 40% beter dan bij andere aanbieders! We zijn ook goed beoordeeld door onze klanten, je kunt dus vertrouwen op onze ervaring! Wilt u informatie aanvragen over wat is factoring of heeft u vragen? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen!

Error. Please try again later or notify us about an error here.

Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Factoring-Vergelijken-Book

Nu alleen via deze site TIJDELIJK gratis White Paper: 8 essentiële Factoring

Do’s & Don’ts

We zijn aangesloten bij o.a. deze maatschappijen: