Factoringvergelijken.nl
Factoring Groothandel

Factoring in de groothandel: Optimaliseer uw debiteurenbeheer en voorraadfinanciering

Alle groothandel ondernemingen werken met een voorraad die bekostigd moet worden. De betaling van facturen laat echter wel nog eens op zich wachten. Steeds vaker komt financiering van de supply chain bij de groothandel te liggen. Factoringvergelijken.nl kan u zowel helpen met debiteurenbeheer als met voorraadfinanciering van uw onderneming. Wij zijn een hulpmiddel waardoor u de beste factoringmaatschappij kan vinden voor uw wensen.

Debiteurenbeheer voor uw groothandel

Goed debiteurenbeheer is daarom uitermate van belang voor het laten groeien van uw onderneming. Door het beperken van uw debiteurenrisico’s en overzichtelijke debiteurenfinanciering heeft u immers sneller uw geld. Daarmee kunt u inkoopkortingen verkrijgen of lopende kosten betalen. Uw debiteurenbeheer (deels) onderbrengen bij een factormaatschappij kan hierbij een zeer geschikte oplossing zijn voor uw onderneming.

Vergelijk de beste offertes van factoringmaatschappijen

  • Aanvragen zijn bij ons altijd gratis en vrijblijvend

  • De best beoordeelde factoringvergelijker

  • Vrijblijvende offertes van de best passende maatschappijen binnen 2 werkdagen

Sabine van Ditzhuijzen

Sabine van Ditzhuijzen
Eigenaar Ditz TV

“Met Ditz TV produceren we bedrijfsfilms. Soms hanteert een opdrachtgever een lange betaaltermijn. Het is dan prettig om de factuur toch direct betaald te krijgen met factoring. Via Factoringvergelijken.nl heel eenvoudig een aantal scherpe aanbiedingen ontvangen”

Gebruiker over

Factoringvergelijken.nl

Voorraadfinanciering voor handelsfirma’s

Als handelsfirma kunt u op factoringvergelijken – naast debiteurenbeheer – ook een aanvraag indienen voor voorraadfinanciering. Korting op uw inkoop door het plaatsen van grote orders, seizoensgebonden voorraad bekostigen, meer of andere producten opnemen in uw assortiment of uw zaak anderszins uitbreiden, wordt daarmee makkelijker mogelijk gemaakt. U kunt aangeven in het online formulier op onze website dat u tevens informatie wenst over de mogelijkheden voor het financieren van de voorraad.

Bekend van o.a.

Bekend van o.a.

Mt / Sprout
Elsevier
Volkskrant
Financieel dagblad

Gratis & vrijblijvend offertes vergelijken
met Factoringvergelijken.nl

Fout. Probeer het later opnieuw of breng ons op de hoogte van een fouthier.

Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.