Factoring Factoringvergelijken.nl logo +31 (0) 20 2610152
Kleine Gartmanplantsoen, 10 Amsterdam RR 1017
8.6 10 175

Vergelijk op prijs en kwaliteit. Tarieven vanaf 1% American Style en 0,1% traditionele factoring

secure sft
SSL

BEKEND VAN O.A.:

fd logo

EN

elsevier logo

"Erg handige site om factoring
te vergelijken"

Elsevier, 10-10-2015

homepage

Facturen verkopen

Wilt u uw facturen verkopen en/of bent u op zoek naar factoring? Wij helpen u heel eenvoudig de beste aanbieders te vinden met de beste condities. Factoringvergelijken is opgericht door een oud-bankier met ruime factoring ervaring. We hebben contacten met alle factormaatschappijen. Hierdoor kunnen wij u altijd de juiste factoringmaatschappij aanbieden welke goed bij uw past. Wij houden rekening met liquide middelen, bedrijfstak en soorten financiering.

Als u over meer liquiditeit wenst te beschikken kunt u uw facturen verkopen. Daarmee ontstaat direct meer financiële ruimte. Dit is een moderne manier van financieren. Met het vrijgekomen geld kunt u uw leveranciers sneller betalen en zo kortingen bedingen. U hoeft hierbij dus nooit meer te wachten op onbetaalde facturen. U kunt uw factoren verkopen en direct verder met ondernemen. Laat u dus niet tegenhouden door onbetaalde facturen en blijf groeien als ondernemer.

Kosten van uw facturen verkopen

De kosten van uw facturen verkopen varieert tussen ca. 2% en 8% van de factuurwaarde. De hoogte van het tarief is voor een belangrijk deel afhankelijk van de betaaltermijn. Een factuur verkopen die binnen 14 dagen door een debiteur wordt betaald is goedkoper dan een factuur die pas over 3 maanden betaald wordt.

Als u zich aanmeldt op factoringvergelijken weet u zeker dat u de beste tarieven krijgt. We hebben contact met alle factormaatschappijen (dat zijn er inmiddels meer dan 14) en weten precies waar u de beste condities kunt krijgen. Elke factormaatschappij heeft zijn of haar specialiteiten en heeft een andere kijk op het beheer.

Bij sommige factormaatschappijen zit er een kredietverzekering bij, bij anderen weer niet. Kijk daar goed naar als u een offerte krijgt. Wij zullen u adviseren waar nodig en samen tot de juiste keuze komen. Wij staan altijd klaar om de best passende oplossing te vinden.

De juiste factoringmaatschappij vinden om uw Facturen te verkopen

Facturen verkopen wordt ook wel American Style factoring genoemd. Er zijn in Nederland vele kleine en grote American Style factormaatschappijen. Zij hanteren allemaal iets andere voorwaarden. Het maakt niet uit of u ZZP-er, MKB of een grootbedrijf bent, wij helpen u met facturen verkopen.