Factoringvergelijken.nl
Factoringmaatschappij

Wat doet een factoringmaatschappij

Een factoringmaatschappij biedt een specifieke dienstverlening aan die gericht is op het financieren van debiteuren. Deze onderneming betaalt direct uw openstaande facturen uit, wat betekent dat u uw vorderingen verkoopt aan deze externe partij. Hierdoor hoeft u niet langer te wachten op de betalingen van uw klanten.

Dit proces, waarbij u de afhandeling van uw facturatie uitbesteedt aan de factoringmaatschappij, zorgt voor meer financiële speelruimte. Het gebruikmaken van de diensten van een factoringmaatschappij kan voordelig zijn voor een breed scala aan bedrijven, waaronder grote ondernemingen, groeiende bedrijven, midden- en kleinbedrijf (MKB) en zelfstandigen zonder personeel (ZZP’ers).

Deze vorm van financiële dienstverlening kan elk bedrijf helpen sneller te groeien, aangezien het direct over het geld van verkochte facturen kan beschikken.

Vergelijk de beste offertes van factoringmaatschappijen

  • Aanvragen zijn bij ons altijd gratis en vrijblijvend

  • De best beoordeelde factoringvergelijker

  • Vrijblijvende offertes van de best passende maatschappijen binnen 2 werkdagen

Sabine van Ditzhuijzen

Sabine van Ditzhuijzen
Eigenaar Ditz TV

“Met Ditz TV produceren we bedrijfsfilms. Soms hanteert een opdrachtgever een lange betaaltermijn. Het is dan prettig om de factuur toch direct betaald te krijgen met factoring. Via Factoringvergelijken.nl heel eenvoudig een aantal scherpe aanbiedingen ontvangen”

Gebruiker over

Factoringvergelijken.nl

Hoe kan een factoringmaatschappij u helpen?

Een factoringmaatschappij kan veel zorgen wegnemen. De maatschappij neemt uw debiteurenbeheer gedeeltelijk of volledig over, waardoor u niet hoeft te wachten tot de klant betaalt. Zo voorkomt u problemen in de cashflow en kan uw bedrijf sneller groeien. Daarnaast kunnen veel factoringmaatschappijen zekerheid bieden met een kredietverzekering. Zo’n kredietverzekering verzekert u tegen onbetaalde facturen wanneer een van uw debiteuren failliet gaat. U loopt hierdoor dus geen debiteurenrisico meer!

Bekend van o.a.

Bekend van o.a.

Mt / Sprout
Elsevier
Volkskrant
Financieel dagblad

Gratis & vrijblijvend offertes vergelijken
met Factoringvergelijken.nl

Fout. Probeer het later opnieuw of breng ons op de hoogte van een fouthier.

Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.