Factoring Factoringvergelijken.nl logo +31 (0) 20 2610152
Kleine Gartmanplantsoen, 10 Amsterdam RR 1017
8,6 10 219

factoring groothandel

Of u nu een groothandel bent in bijvoorbeeld kleding, horeca, woonaccessoires, sieraden of auto-onderdelen; alle handelsondernemingen hebben te maken met voorraad die bekostigd moet worden. De betaling van facturen – voor voorraad die reeds uit uw warehouse vertrokken is – laat nogal eens op zich wachten. Bovendien komt financiering van de supply chain door de recente ontwikkelingen in de markt steeds vaker bij de groothandels te liggen.

Debiteurenbeheer voor uw groothandel

Goed debiteurenbeheer is daarom uitermate van belang voor het laten groeien van uw onderneming. Door het beperken van uw debiteurenrisico’s en overzichtelijke debiteurenfinanciering heeft u immers sneller uw geld. Daarmee kunt u inkoopkortingen verkrijgen of lopende kosten betalen. Uw debiteurenbeheer (deels) onderbrengen bij een factormaatschappij kan hierbij een zeer geschikte oplossing zijn voor uw onderneming.

Voorraadfinanciering voor handelsfirma’s

Als handelsfirma kunt u op factoringvergelijken – naast debiteurenbeheer – ook een aanvraag indienen voor voorraadfinanciering. Korting op uw inkoop door het plaatsen van grote orders, seizoensgebonden voorraad bekostigen, meer of andere producten opnemen in uw assortiment of uw zaak anderszins uitbreiden, wordt daarmee makkelijker mogelijk gemaakt. U kunt aangeven in het online formulier op onze website dat u tevens informatie wenst over de mogelijkheden voor het financieren van de voorraad.

Vergelijking van factoring

Factoringvergelijken is aangesloten bij vele factoringmaatschappijen, waardoor wij de beste partijen voor u kunnen vergelijken. U komt eenvoudig in contact met de juiste factormaatschappij voor uw debiteurenbeheer en bent u verzekerd van de goede condities en scherpe tarieven. Het aanvragen van informatie over factoring is geheel kosteloos en vrijblijvend.