Factoring groothandel

Vergelijk de beste offertes van factoringmaatschappijen

Aanvragen zijn bij ons altijd gratis en vrijblijvend

De best beoordeelde factoringvergelijker

Vrijblijvende offertes van de best passende maatschappijen binnen 2 werkdagen

Alle groothandel ondernemingen werken met een voorraad die bekostigd moet worden. De betaling van facturen laat echter wel nog eens op zich wachten. Steeds vaker komt financiering van de supply chain bij de groothandel te liggen. Factoringvergelijken kan u zowel helpen met debiteurenbeheer als met voorraadfinanciering van uw onderneming. Wij zijn een hulpmiddel waardoor u de beste factoringmaatschappij kan vinden voor uw wensen.

Bekend van o.a.

Debiteurenbeheer voor uw groothandel

Goed debiteurenbeheer is daarom uitermate van belang voor het laten groeien van uw onderneming. Door het beperken van uw debiteurenrisico’s en overzichtelijke debiteurenfinanciering heeft u immers sneller uw geld. Daarmee kunt u inkoopkortingen verkrijgen of lopende kosten betalen. Uw debiteurenbeheer (deels) onderbrengen bij een factormaatschappij kan hierbij een zeer geschikte oplossing zijn voor uw onderneming.

Factoring-Vergelijken-Sabine-van-Ditzhuizen
Factoring-Vergelijken-Ditz-tv-Vierkant

Sabine van Ditzhuizen Eigenaar Ditz TV

(Amsterdam)

"Met Ditz TV produceren we bedrijfsfilms. Soms hanteert een opdrachtgever een lange betaaltermijn. Het is dan prettig om de factuur toch direct betaald te krijgen met factoring. Via Factoringvergelijken heel eenvoudig een aantal scherpe aanbiedingen ontvangen"

Gebruiker over

Factoring Vergelijken

Voorraadfinanciering voor handelsfirma’s

Als handelsfirma kunt u op factoringvergelijken – naast debiteurenbeheer – ook een aanvraag indienen voor voorraadfinanciering. Korting op uw inkoop door het plaatsen van grote orders, seizoensgebonden voorraad bekostigen, meer of andere producten opnemen in uw assortiment of uw zaak anderszins uitbreiden, wordt daarmee makkelijker mogelijk gemaakt. U kunt aangeven in het online formulier op onze website dat u tevens informatie wenst over de mogelijkheden voor het financieren van de voorraad.

Vergelijking van factoring

Factoringvergelijken is aangesloten bij vele factoringmaatschappijen, waardoor wij de beste partijen voor u kunnen vergelijken. U komt eenvoudig in contact met de juiste factormaatschappij voor uw debiteurenbeheer en bent u verzekerd van de goede condities en scherpe tarieven. Het aanvragen van informatie over factoring is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Error. Please try again later or notify us about an error here.

Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Factoring-Vergelijken-Book

Nu alleen via deze site TIJDELIJK gratis White Paper: 8 essentiële Factoring

Do’s & Don’ts

We zijn aangesloten bij o.a. deze maatschappijen: